Fallout Shelter a primit un sequel numit Fallout Shelter Online, disponibil în Asia de Sud Est

Fallout Shelter a fost un joculeţ managerial atât de popular încât a ajuns şi pe maşinile Tesla. Mulţi l-au apreciat chiar mai mult decât ultimul joc Fallout de pe console şi PC, Fallout 76. Acum primeşte un sequel sub forma lui Fallout Shelter Online, lansat deocamdată în Asia de Sud Est.

Greu de crezut că au trecut 5 ani de când a debutat Fallout Shelter, iar jocul a îmbătrânit binişor. Mulţi îl consideră un fel de Tiny Tower pe orizontală, dar cu mai mulţi metrici de administrat şi inovaţia de geniu de a trimite oameni în misiuni şi de a fi atacat. Originalul a atras zeci de milioane de jucători, iar acum vine şi un urmaş. Deocamdată se poate juca în Indonezia, Malaezia, Filipine, Thailanda, Singapore, Coreea şi Japonia.

De această dată ne aventurăm în afară vault-ului şi ajungem în diferite zone din Fallout 4, inclusiv Red Rocket şi Diamond City. Ne vom întâlni şi cu Deathclaws, super mutanţi şi raideri. Marea noutate e şi motivul pentru care jocul se numeşte Fallout Shelter Online: avem multiplayer PvP, în care ne confruntăm cu alţi gameri, pentru a vedea cine îşi administrează mai bine vault-ul + lupte cu personajele. Veţi avea extra eroi şi unităţi, plus extra încăperi.

Aparent avem şi poveste de această dată, una înrudită cu cea din Fallout 4. Văd că au evoluat mult animaţiile şi avem secvenţe de luptă mai complexe şi cărţi de joc cu extra abilităţi. Aşteptăm un debut în această vară.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.