Lord of the Rings vine pe mobil cu un nou joc realizat de NetEase

În vreme ce filmările la noul serial Amazon Lord of the Rings au fost amânate de pandemie, fanii fenomenului LOTR se vor bucura să afle că un nou joc e gata de debut. Nu e vorba de LOTR Gollum, care vine pe console next gen la anul, ci despre Lord of the Rings Rise to War, joc pentru mobil.

Warner Bros Games şi NetEase au colaborat pentru realizarea acestui titlu, cu o acţiune care se petrece în al treilea ev al Middle Earth. Jocul va fi unul de strategie şi sunt sigur că va fi similar cu cele Game of Thrones de pe mobil. Va include personaje din trilogia originală, de la Gollum şi Frodo la Sam, Merry, Pippin, Aragorn şi Gandalf. Bănuiesc că strategie înseamnă fie ceva de gen Clash of Clans, fie un titlu managerial în care administrezi cetatea, decizii politice şi lupte cu grafică “2.5D”, care se dau automat.

Sau am putea avea un joc ca Star Wars Galaxy of Heroes, cu lupte turn based între personaje colecţionabile, dar deja nu mai e titlu de strategie atunci. Mă aştept la monetizare excesivă, tutoriale lungi, dialoguri sforăitoare, dar la cât de rare sunt jocurile LOTR în ziua de azi, ne bucurăm de orice crâmpei de noutate.

via WB Games

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.