FIFA 21 primeşte primul trailer; Avem şi data de lansare

FIFA 21 tocmai a fost anunţat de către EA Sports şi avem atât un prim trailer, cât şi o dată de lansare. Totul a fost dezvăluit în cadrul evenimentului EA Play Live 2020, care a avut loc pe 18 iunie. E interesant că EA a preferat să alipească trailerele de Madden NFL 21 şi FIFA 21 împreună. Mai jos puteţi vedea trailerul şi afla tot ce vă interesează.

Nu am văzut gameplay în trailere, dar am văzut reluări ale fazelor şi un mare accent pus pe Mbappe şi PSG. Trailerul e genial realizat, reprezentând tot ceea ce face să se ridice părul pe mâna pasionaţilor de sporturi. Vedem şi ceva acţiune cu Borussia Dortmund, echipa mea default la FIFA, dar şi galeria lui Liverpool. Din ce am înţeles vom avea chipuri mai detaliate ale jucătorilor şi se va pune acum mai mare accent pe sudoarea lor, lucru accentuat în mod bizar şi în noul titlu de baschet NBA de la 2K.

EA a promis îmbunătăţiri aduse jocurilor pentru consolele next gen şi poate că vedem şi un nou engine. Ediţia de PlayStation 5 va pune la treabă controllerul DualSense şi feedback-ul haptic permiţându-ţi să simţi impactul fizic al paselor, suturilor, alunecărilor. Scăpăm şi de timpii enervanţi de încărcare, iar FIFA 21 şi Madden 21 vor veni cu un sistem de iluminare nou. S-a umblat şi la fizica jucătorilor şi la imersivitatea sunetului.

Elementele meteo sunt în sfârşit upgradate, după un FIFA 20 palid la acest capitol. În plus, vremea va afecta şi starea echipamentelor jucătorilor. EA a mai adăugat şi noi reacţii contextuale ale fanilor şi jucătorilor de pe bancă, pentru a face totul mai realist.

Data de lansare FIFA 21

FIFA 21 se lansează pe 9 octombrie pe Nintendo Switch, PS4, PC şi Xbox One. Madden NFL 21 va veni pe 28 august pe aceleaşi platforme. Cine le are pe aceste console poate face upgrade-ul gratuit la versiunile de PS5 şi Xbox Seriex X. Va exista şi un debut pe Stadia. Va fi şi un trial/demo FIFA 21 pe 1 octombrie aparent.

One Reply to “FIFA 21 primeşte primul trailer; Avem şi data de lansare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.