Pokemon devine MOBA într-un nou joc pe mobil, Pokemon Unite

Fenomenul Pokemon atacă o zonă mai puţin abordată de Pikachu and co, MOBA. Ni se pregăteşte un joc nou numit Pokemon Unite, care vrea să fie Vainglory, Mobile Legends sau League of Legends pe mobil. Au trecut 4 ani de la lansarea lui Pokemon Go şi e nevoie de o nouă direcţie. Acum mergem în direcţia DOTA…

Pokemon Unite este un joc strategic în timp real, cu bătălii 5 versus 5. E creat de echipa Timi de la Tencent, care a creat şi PUBG Mobile şi Call of Duty Mobile. Eroii noştri vor face level up pe parcursul bătăliei şi realiza obiective încercând să distrugă baza inamică. Abordarea multi lane aduce cu titlurile clasice MOBA, dar şi cu Clash Royale, prin dimensiunea redusă. Timi afirmă că titlul va fi gratuit pe Nintendo Switch şi mobil, cu cross play suportat.

Gamerii vor alege un Pokemon la început de luptă şi apoi îl vor ajuta să evolueze, primind noi abilităţi. Avem o sumedenie de personaje de folosit, dar dispar elementalele şi afinităţile, pentru a face totul mai simplu. Practic Pokemonii de apă nu mai au avantaj în faţa celor de foc de exemplu. O altă diferenţă faţă de un MOBA clasic e că nu ucidem inamici, ci îi capturăm. În Unite trebuie să revenim la bază pentru a ne recupera HP.

Din ce văd jocul pare mult mai simplu şi barebones decât Vainglory sau Mobile Legends, unde poţi pierde şi 20 de minute într-o luptă. E doar o chestiune de timp până vedem şi Pokemon Battle Royale.

via XDA Developers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.