Apex Legends va sosi pe mobil în acest an

Aşteptam jocul Apex Legends pe mobil de un an şi deja începe să pară un miraj, dacă mă întrebaţi pe mine. Nici chiar ca Diablo Immortal, dar pe acolo. Acum aflăm de la CEO-ul EA, Andrew Wilson că avem în sfârşit o fereastră de lansare pentru Apex Legends Mobile.

Titlul va sosi pe mobil în acest an, după ce a fost deja disponibil pe Xbox, PC şi PlayStation. Respawn Entertainment, studio-ul din spatele Titanfall şi Apex Legends lucrează atât la o portare a jocului pe Nintendo Switch, cât şi la una pe iOS şi Android. Varianta de Switch a acestui joc battle royale a fost dezvăluia la EA Play săptămâna trecută, alături de FIFA 21, Madden NFL 21 şi Star Wars Squadrons.

Apex Legends a debutat pe Windows şi console în februarie 2019 şi a avut un răspuns iniţial pozitiv şi impresionant, strângând multe zeci de milioane de gameri. A venit să spele gustul amar pentru EA lăsat în aceeaşi perioadă de Anthem. Propunea şi o abordare nouă pentru Battle Royale: 20 de echipe de 3 persoane care se aflau pe o insula şi căutau arme şi supplies, luptându-se cu inamicii. Abilităţile speciale făceau diferenţa. La ultima numărătoare Apex ajunsese la 70 de milioane de jucători în octombrie 2019.

Mă întreb dacă putem visa la cross platform pe mobil…

via gsmarena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.