Death Stranding s-a lansat pe PC, vine cu tehnologie DLSS 2.0 de la NVIDIA

A venit şi ziua cea mare, iar pe 14 iulie Death Stranding a debutat pe PC. A sosit odată cu el şi un nou trailer şi detalii despre tehnologia DLSS 2.0 de la NVIDIA, care aduce îmbunătăţiri semnificative jocului lui Kojima faţă de versiunea de pe PS4 Pro.

Death Stranding este o creaţie trăznită Hideo Kojima, un joc polarizant de tip love it or hate it. Jocul a sosit în noiembrie 2019 pe PS4 şi a primit recenzii pozitive (pe Metacritic e la 82/100). Versiunea de PC văd că are deja 88/100. A cules şi câteva premii la The Game Awards 2019. Spune povestea lui Porter Bridges, interpretat de Norman Reedus, un curier într-o lume post apocaliptică, care transporta încărcături vitale între comunităţile rămase pe planetă.

Acest univers e cotropit de fantome ale celor morţi şi de un fenomen numit Timefall, care provoacă daune armurii personajului şi deteriorează încărcăturile transportate. Spiritele/demonii care bântuie acest univers sunt invizibile, dar Sam are un senzor special care îl anunţa când un astfel de “BTS” este în zonă. Un concept ciudat e şi moartea în aceste joc. Dacă Sam moare este dus într-o lume numită The Seam, unde poate înota înapoi spre corpul său. Dacă eşti mâncat de un BTS are loc o explozie care lasa un crater netraversabil pe planetă.

Ce este DLSS 2.0

Revenind la tehnologia NVIDIA, DLSS 2.0 permite ca toate procesoarele grafice RTX să sporească performanţa pe parcursul jocului, oferind peste 100 FPS la rezoluţie 1440 sau 60 FPS în 4K. DLSS 2.0 este o tehnologie pe bază de AI, cu o reţea neurală nouă şi imbunatatia de tip deep learning. Aceasta creşte frecvenţa de cadre, generând în acelaşi timp imagini atractive şi clare în joc. Nucleele Tensor alături de soluţiile AI sunt folosite aici. DLSS 2.0 oferă posibilitate de a maximiza setările ray tracing şi a creşte rezoluţia în jocuri.

După ce Control şi Wolfenstein Youngblood au fost “poster children” pentru tehnologie, acum e rândul lui Death Stranding. Aveţi aici mai multe teste cu DLSS în Death Stranding.

Cei care achiziționează PC-uri și laptopuri cu procesor grafic GeForce RTX vor primi gratuit o copie a jocului DEATH STRANDING.

3 Replies to “Death Stranding s-a lansat pe PC, vine cu tehnologie DLSS 2.0 de la NVIDIA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.