EA Sports anunţă UFC 4, cu Bruce Lee şi Tyson Fury disponibili ca personaje jucabile

Cine a urmărit gala UFC din weekendul trecut a prins cu siguranţă şi reclamele la noul joc EA Sports UFC 4. Am urmărit gala în emisiunea lui Joe Rogan şi am fost şocat să aflu că Rogan nu va comenta luptele din acest titlu. Cel puţin nu a înregistrat replici noi, dar e posibil să apară cu cele vechi. Hai să vedem ce oferă acest titlu nou.

În primul rând am fost impresionat de cât de bine arată jocul, cât de realist este. Dacă UFC 3 arată deja binişor, acum trecem la next gen real şi luptătorii par mai “cărnosi” ca oricând. Vedeta noului trailer este chiar Masvidal, marele perdant al luptei din Fight Island, dar şi legenda care a terminat un meci în 5 secunde. Jocul UFC 4 va fi disponibil începând de vineri, 14 august, pe PS4 şi Xbox One. Pe coperta oficială a jocului se afla Israrel Adesanya (The Last Stylebender), campionul UFC la categoria mijlocie, dar şi Jorge Masvidal, aspirantul la categoria semi mijlocie UFC.

Jucătorii se pot înfrunta în arene de top, inclusiv cea senzaţională din Vegas, dar şi în medii alternative, că Backyard sau Kumite. Veţi putea juca atât cu sportivi de top din istoria UFC (fraţii Diaz, McGregor, Khabib, poate şi Big Daddy Goodridge). Ca bonus îi avem pe Bruce Lee, Anthony Joshua şi chiar Tyson Fury. Puteţi şi crea un luptător de la zero cu opţiunea Create a Fighter. Avem un sistem nou de progresie, mecanici îmbunătăţite de takedown şi de luptă la sol.

Combinaţiile sunt mai cursive, de tip “clinch to strike”. Cei care fac precomanda pentru UFC 4 primesc şansa de a crea o luptă între Anthony Joshua şi Tyson Fury, campioni mondiali la box la categoria grea. Aveţi la dispoziţie în joc şi 1600 de accesorii noi, peste 350 de expresii faciale şi multe alte detalii.

Tehnologia Fluid Clinch Control utilizează tehnologia RPM (Real Player Motion) în clinciuri, adăugând un element cheie în strategia ofensivă. Avem şi animaţii noi la takedown şi un nou sistem de abandon al luptei, pentru o expeirenta mai simplă. Există şi un mod Career, dar şi Fighter Evolution, cu care personalizezi stilul de luptă al personajului preferat. Relationship Building va permite să învăţaţi de la luptătorii apropiaţi, dar şi de la adversari.

Galerie foto UFC 4:

Cine cumpără UFC 4 din meniul UFC 3 sau 2 poate avea un discount de 10%. Membrii EA Access au acces la UFC 4 din 7 august. Abia astept sa imi iau revansa cu Thug Rose!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.