Jocurile gratuite PlayStation Plus din august 2020 anunţate oficial

Sony a anunţat jocurile gratuite oferite la abonamente PlayStation Plus în august 2020 şi de această dată avem un party game şi un shooter celebru. Începând cu data de 4 august veţi putea juca Fall Guys: Ultimate Knockout şi Call of Duty Modern Warfare 2, iar mai multe detalii avem mai jos.

Pe lângă cele două jocuri gratuite disponibile de săptămâna viitoare vom mai avea încă un weekend de multiplayer gratuit pe PS4, începând cu 8 august la ora 00:00 şi până pe 9 august la ora 23:59. Şi o altă menţiune: tot mai mulţi utilizatori au început să primească 10 dolari credit gratuit Play Store drept cadou pentru aniversarea a 10 ani de existenţa Playstation Plus, dar şi tema aniversară.

Hai să vedem ce ne rezervă jocurile gratuite. Fall Guys: ultimate Knockout este un joc multiplayer online cu 60 de persoane care se duelează simultan. Puteţi îmbrăca personajele haioase cum doriţi şi acesta NU este un battle royale. E uneori platformer, alteori racer sau o cursă nebună cu păsăroi printre obstacole. Uneori e Rocket League cu barzauni, alteori e pur şi simplu Exatlon cu aceleaşi creaturi. Ultimul rămas câştiga şi aveţi şi co op. Toate puzzle-urile şi provocările se bazează pe o fizică avansată.

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered este un remaster al jocului hit din 2009. Acţiunea se petrece după Call of Duty 4 Modern Warfare şi aduce o campanie single player cu o poveste superb scrisă. Vom rejuca misiuni ca Gulag, Cliffhanger, Whiskey Hotel văzându-i în acţiune pe legendarii Soap, Price, Ghost şi echipa Task Force 141. Jocul a debutat în această versiune Remastered pe 31 martie 2020 pe PS4, iar în aprilie a venit şi pe Xbox Ine şi pe Windows. Ne vom confrunta cu o invazie surpriză a ruşilor pe Coasta de Est a Statelor Unite şi vom ajunge la Rio pentru a captura un traficant de arme.

Vestea cea mai bună e că poţi deja descarca jocul de azi, 28 iulie până pe 31 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.