FIFA 21 primeşte noutăţi în modul Carieră, dar şi gameplay, plus noi modalităţi de coop

După ce am aflat ce sportiv este pe coperta jocului FIFA 21 acum avem extra detalii despre titlul celor de la EA Sports. Electronic Arts a dezvăluit cu câteva zile în urma inovaţiile pregătite pentru noul său simulator de fotbal, care va sosi în octombrie.

Jocul vine pe 9 octombrie 2020 pe PS4, Xbox One şi PC, via Origin şi Steam. EA Sports a pus mare accent pe cooperare şi gaming cu prietenii în FIFA 21. Astfel, în joc veţi avea acum VOLTA SQUADS, o nouă modalitate de joc, în care jucătorii vor putea concura cu alţi membri ai comunităţii VOLTA FOOTBALL şi câştiga ca o echipă în meciurile 5 versus 5. În FIFA Ultimate Team veţi putea face echipa online cu prietenii şi câştigă premii FUT Co-Op, o nouă modalitate de a savura acest titlu.

Aşteptaţi-vă să vedeţi tot mai multe jocuri mizând pe latura de socializare in game, în lipsa socializării reale pe vreme de pandemie. Sunt şi actualizări aduse modului cariera, dar şi gameplay-ului la capitolul realism. În modul Cariera poţi conduce echipă până în vârful clasamentului şi finală Champions League şi controla în detaliu meciurile, transferurile şi antrenamentele. Modul Cariera aduce şi un nivel mai ridicat de interacţiune cu ajutorul Interactive Match Sim, care le permite jucătorilor să controleze mai uşor rezultatele meciurilor. Exista şi un nou sistem cu care puteţi gestiona mai bine creşterea jucătorilor.

La capitolul gameplay vom avea un sistem mai inteligent şi un sistem ofensiv dinamic complet nou. Acţiunea se axează pe intensitatea gameplayului 1 la 1, cu mişcări realiste. Agile Driblling oferă extra opţiuni jucătorului când este faţă în faţă cu un fundaş. Positioning Personality vine cu cunoştinţe din lumea reală legate de modul în care înţelegem timpul şi spaţiul în meciuri.

Creative Runs oferă opţiuni jucătorilor care nu sunt la minge, iar Natural Collision System umbla la animaţiile jucătorilor şi le face mai naturale.

VOLTA are un nou ritm de joc, mişcări de echipa inteligente şi customizarea prin VOLTA AVATARS. Există şi 20 de terenuri unice, de pe 6 continente. Veţi putea încerca şi o poveste nouă, The Debut, care include nume precum Kaka sau Lisa Zimouche.

FIFA 21 va include peste 17.000 de jucători, peste 700 de echipe, peste 90 de stadioane şi peste 30 de ligi. Veţi avea acces şi la competiţii globale în exclusivitate, de la UEFA Champions League la UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamerica, Premier League, Bundesliga şi LaLiga Santander.

Membrii EA Acccess pot obţine FIFA 21 de pe 1 octombrie. Noutatile din FIFA 21 sunt detaliate aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.