PlayStation 4 ajunge în magazinele Mega Image cu 3 jocuri la pachet, preţ bun

În ultima săptămână s-a viralizat o ofertă foarte bună pentru consola PlayStation 4, care a ajuns la magazinele Mega Image. În general acolo mergem să ne luăm un smoothie, o salată de paste sau ciocolată de fiţe, dar acum găsim şi o consolă Sony acolo. Preţul e bun şi avem şi 3 jocuri la pachet.

Aş zice că acesta e doar începutul şi pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui PlayStation 5, tot mai multe oferte de genul vor apărea în magazine. Ceea ce avem aici, la Mega Image este o consolă PlayStation 4 Slim, la suma de 999 lei. Vine la pachet cu jocurile Horizon Zero Dawn, Ratchet & Clank şi Marvel’s Spider-Man. Puteţi atât să comandaţi consola online, cât şi să o luaţi din magazinele fizice, iar lista include cam 20-30 de magazine, majoritatea în Bucureşti.

E vorba despre versiunea Jet Black de 500 GB a consolei, care a sosit în 2016. Lanţul belgian de magazine oferă această consolă între 4 şi 18 septembrie, într-o “insulă” specială în magazine. PS4 Slim este cu 40% mai mic decât PlayStation 4 cel clasic şi aduce WiFi de 5 GHz, astfel că nu mai trebuie să aşteptaţi eoni să descărcaţi un update de joc via wireless. Are şi porturi USB 3.1 şi cu spaţiu mai generos între ele. Dacă vă place să vânaţi oferte bune pentru console, aflaţi că şi magazinele Auchan au preţuri fantastice pentru Nintendo Switch şi Switch Lite.

Tot ei ofereau şi un Pocofone F1 giga ieftin.

Sursa foto

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.