NBA 2K21 este acum disponibil: experienţa autentică NBA, cu o abordare realistă

NBA 2K21 a fost lansat cu câteva zile în urmă, oferind milioanelor de gameri şansa de a lua parte la competiţia NBA, care nu mai e chiar la fel de când meciurile au loc fără public. Pe 4 septembrie a sosit acest titlu, care vine după o istorie de 19 ani a seriei. E disponibil pe consolele current gen şi oferă o imersiune în baschetul şi cultura baschetului din NBA.

Avem noutăţi legate de grafică, AI-ul jucătorilor şi extra moduri de joc. Publicul şi energia sa livrează experienţa clasică a ligii americane de baschet, cât mai aproape de realitate. Există şi funcţia avansată Pro Stick şi poţi face jump shots şi layup-uri, toate cu acest mecanism, care creşte nivelul de precizie al aruncărilor. Puteţi debloca şi noi dribbling-uri şi controla mingea mai eficient decât până acum. Veti putea construi şi o echipă a celor mai mari staruri NBA, în MyTEAM şi concura cu alte echipe alcătuite de colecţionari de genul.

Există şi MyCAREER Story, care îţi permite să o iei de la zero, de la liceu, unde Jordan era deja letal şi să urci la una dintre cele 10 universităţi licenţiate, până în NBA. Aveţi şi cinematice şi o poveste pe parcurs. Aparent există şi o strategie în afara meciurilor, deci probabil ne vom ocupa şi de social media şi de caracterul jucătorului, relatia cu alti jucatori si publicul.

Există şi moduri precum 1 vs 1, 3 vs 3, 5 vs 5. Se pot juca meciuri şi în afara sălii de baschet, precum pe plajă sau în parc. Apar şi 2K Beach, ligi Pro-Am şi premii în 2K Compete Events. 2K a avut grijă să includă cele mai noi echipamente, adidaşi şi accesorii, plus noile mingi şi track-uri rap în exclusivitate pentru coloana sonoră.

Pe coperta se afla Damian Lilard de la Portland Trail Blazers. Jocul costă 69.99 euro şi e disponibil pe Xbox One, PS4, Nintendo Switch, PC şi Stadia. Există şi o Mamba Forever Edition dedicată lui Kobe Bryant, cu o copertă unică şi cu preţ de 99.99 euro. Această variantă vine cu bonusul unei ediţii gratuite pentru consola next gen.

2K mai oferă şi coduri pe Twitter fanilor, deblocând echipamente şi extra-uri. Jocul va sosi ulterior şi pe PS5 şi Xbox Series X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.