World of Warships aniversează 5 ani cu o actualizare amplă; Aduce şi colecţionabile, cadouri, mod de joc nou

Jocul The World of Warships aniversează 5 ani de existenţa şi îi sărbătoreşte cu o actualizare importantă, una care aduce collectibles şi cadouri. E vorba despre update-ul 0.9.8, care aduce şi o campanie nouă, “Five Epochs of the Navy”, un nou Dockyward, care include US Anchorage Tier VIII, plus modul de bătălie Asymmetric, toate detaliate mai jos.

Lansarea noii versiuni de joc a venit pe 3 septembrie, cu crucişătorul Anchorage VIII ca bonus. Aveţi şi un nou trailer care sărbătoreşte actualizarea şi poate fi vizualizat mai jos. Campania cea nouă, “Cinci epoci ale Marinei” sărbătoreşte istoria construcţiei navale. Dacă sunteţi pasionaţi de marină, puteţi călători în diferite epoci din istoria construcţiei navale şi să finalizaţi 50 de sarcini în cadrul a 5 misiuni speciale. Dacă le terminaţi cu succes veţi debloca permanent camuflajul Epoca. Îl puteţi aplica navelor de generaţie IX.

Versiunea 0.9.8 propune şi tipul de luptă Bătălie Asimetrică, disponibil pe parcursul a 2 săptămâni. Aici se invoca argumentul istoric că în general luptele navale nu au fost niciodată egale şi numărul de combatanţi era deseori inegal. Tactica şi strategia echilibrau şansele taberelor cu nave mai puţine. În Bătălia Asimetrica o echipă de 5 până la 7 nave de generaţie VII-VII va lupta cu echipe formate din 9 până la 12 nave de generaţie V-VI. Odată câştigate luptele puteţi primi resursa temporara Token-uri de luptă.

Puteţi şi construi noul crucişător american de generaţie VIII, Anchorage într-un nou eveniment tip Şantier Naval. Construcţia are 20 de faze, dintre care 18 pot fi terminate prin finalizarea Directivelor. Cheltuind dubloni şi finalizând fazele veţi debloca acest crucişător şi camfulajul său special.

Versiunea 0.9.8 de joc aduce şi un bonus festiv pentru prima victorie obţinută pe fiecare navă în cadrul acestei versiuni, de la generaţia V în sus. Se dublează recompensele în camuflaje aniversare World of Warship pe nave de generaţie V-VII, vine şi un container cadou pentru generaţia VIII, care conţine 5 semnale speciale, 2x containere cadou pentru generaţia IX şi 1 supercontainer pentru generaţia X. Apare şi un nou sezon de Lupte pentru clasament pentru generaţia X în format 8 versus 8.

Mai multe detalii despre actualizare aveţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.