Jocurile gratuite PlayStation Plus din octombrie sunt acum disponibile

Pe 1 octombrie Sony a anunţat jocurile gratuite pentru cei cu abonamente PlayStation Plus, iar începând de pe 6 octombrie 2020 ele au început să fie disponibile. E vorba despre Vampyr şi Need for Speed: Payback. Sony a mai oferit şi un bonus între timp: Bloodborne gratuit.

Se pare că doar unii gameri au primit opţiunea de a descărca Bloodborne gratuit, deci e posibil să fi fost o eroare. E posibil ca Sony aş fi testat PS Plus Collection pentru PS5. Cât despre jocurile gratuite din octombrie, Need for Speed Payback a debutat în 2017 şi este o creaţie Ghost Games.

Avem de-a face cu un joc open world care a polarizat multă lume şi care se petrece într-un oraş modelat după Las Vegas. Are şi multiplayer, dar şi o poveste single player cu 3 personaje jucabile, cu skill-uri diferite. Peste 70 de vehicule sunt disponibile.

Ca să vă faceţi o idee, jocul a luat 5 din 10 de la GameSpot, deci nu e chiar un reper.

Celălalt joc oferit gratuit este Vampyr, creat de către Dontnod Entertainment, cei care ne-au dat şi Life Is Strange. Avem de-a face cu un action RPG subestimat de mulţi, cam buggy la debut şi care îmi evocă amintiri din Bloodrayne. Debuta în 2018 şi vă pune în pielea lui Jonathan Reid, un doctor care ajută cetăţenii din Londra, doar că este transformat în vampir într-o noapte. Doctorul e mereu în dilemă, dacă să respecte jurământul lui Hipocrat, sau să sară la beregată.

Majoritatea luptelor pot fi evitate şi nu sunteţi obligaţi să ucideţi nevinovaţi. Povestea se schimbă în funcţie de alegeri şi conversaţii. Dacă vânezi prada câştigi putere şi faci şi level up. Mai apar şi arme şi acţiunea se petrece în timpul epidemiei de gripă spaniolă din Londra. Reid poate mânui arme melee, dar şi un revolver. Are şi dodge, combo-uri şi parare. Vă veţi lupta cu eternii inamici ai vampirilor, vârcolacii, dar şi cu vampiri aristocraţi Ekon sau vampiri de canale Skals. Evident apar şi vampire slayeri să ne facă probleme.

Jocul a primit 7 de la Gamespot, 7 de la IGN şi 6 de la Destructoid.

Atentie, jocurile se pot descarca gratuit pana pe 2 noiembrie 2020!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.