David Beckham revine în FIFA 21; Poţi juca şi cu Dua Lipa şi alte vedete

FIFA 21 continuă să evolueze şi să primească update-uri, cel mai nou aducând câteva celebrităţi în rândul personajelor ce pot fi folosite în joc (in VOLTA si nu numai). David Beckham tocmai a ajuns personaj jucabil, printr-un parteneriat care va dura mai mulţi ani cu EA Sports. Avem detalii mai jos.

David Beckham este unul dintre puţinii jucători care au câştigat titluri de campion în 4 ţări diferite. A jucat la Real Madrid, Manchester United, Paris Saint Germain şi are acum apropria sa ehipa de fotbal în SUA, Inter Miami. Becks are un mod unic de a centra şi de a bate loviturile libere, care l-au făcut o legendă. A fost şi un jucător constant, disciplinat şi un lider bun de echipă. Pentru a sărbători revenirea lui Becks în joc, oricine joacă FIFA 21 până pe 15 ianuarie 2021 va primi un element David Beckham unic în FIFA Ultimate Team şi îl va primi ca “Groundbreaker” în VOLTA, începând cu 15 decembrie 2020.

Ca recunoaştere a realizărilor lui David pe terenul de fotbal şi în afara sa, britanicul va fi inclus în joc că legenda FIFA Ultimate Team, începând din decembrie. De sărbători coperta FIFA 21 Standard Edition va fi actualizata temporar în magazinele digitale PlayStation şi Xbox încât să îl includă pe Beckham pe copertă. Toate cele 3 versiuni de legenda ale sale vor fi incluse în pachetele de FIFA Ultiamte Team începând din decembrie 2020. Vă reamintesc şi că jucătorii care cumpără sau au cumpărat FIFA 21 pentru Xbox One sau Ps4 înainte de lansarea lui FIFA 22 primesc gratuit versiunea de Xbox Series S/ X sau PlayStation 5, atunci când noile jocuri vor sosi pe 4 decembrie.

Am aflat în această săptămână şi că Dua Lipa va deveni personaj jucabil în FIFA 21. Pe lista de noi personaje se afla şi DJ Snake, conform unui datamine. Veţi găsi celebrităţile în mod VOLTA, alături de Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo şi baschetbalistul NBA Joel Emblid, dar şi un personaj încă necunoscut numit Fred (Durst?). Gurile rele zic că ar fi un YouTuber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.