Creatorii lui Hitman lucrează la un nou joc James Bond

Io Interactive, studioul care ne-a adus jocurile din seria Hitman a postat un teaser cu câteva zile în urmă, care face aluzie la un nou joc James Bond. Mărturisesc că nu e primul joc care vine în minte când te gândeşti la titluri resurectate. Hai să vedem teaserul.

Proiectul cel nou a fost confirmat printr-un teaser video şi o pagină dedicată pe site-ul IO Interactive. Ni se promite şi o “poveste complet nouă a lui James Bond”. Este şi o aluzie la “origin story”, deci am putea avea un Bond mai tânăr, mai neexperimentat şi cu mai multe emoţii. Înseamnă şi că nu are legătură cu actuala poveste din filmele Bond, în care 007 e pe cale să se retragă sau să fie înlocuit. Posibil să fie o poveste alternativă care nu are legătură cu filmele, dar material sursa e berechet în cărţile lui Ian Fleming.

Nu ar strica o perspectivă mai tânără şi fresh asupra lui Bond. IO Interactive e specializată pe stealth şi puzzle-uri legate de mediul din jur şi interacţiunea umană. Cred că vor aborda în acest mod şi jocul actual şi ar fi interesant ca şi dialogurile să conteze cel puţin la fel de mult ca la un joc Telltale, pentru că în filmele Bond, dialogul e vital. IO interactive este şi dezvoltator şi publisher al jocului. Compania şi-a recâştigat independneta în 2017, ieşind de sub tutela Square Enix.

Între timp aşteptăm pe 20 ianuarie Hitman 3, pe consolelel next gen şi current gen. Cum aţi vrea să arate noul joc Bond şi de ce vă vine în minte imediat Golden Eye?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.