DOOM Eternal vine pe Nintendo Switch pe 8 decembrie

DOOM Eternal, unul dintre cele mai apreciate shootere din acest an se lanseaza pe Nintendo Switch pe 8 decembrie. E vorba despre un joc nominalizat la 4 catgorii la 2020 Game Awards. A bifat şi “Game of the Year”, “Action Game of the Year”, printre ele. Lansarea pe Nintendo Switch e una digitală.

Acest release a fost dezvoltat în parteneriat cu Panic Button, studioul din spatele portarilor pe Nintendo Switch ale lui DOOM (2016) şi Wolfenstein II: The New Colossus, dar şi Wolfensten: Youngblood. Engine-ul nou idTech 7 sta în spatele secvenţelor bestiale de acţiune din acest titlu. Printre armele folosite pentru a snopi carcaleţii demonici până la Cacodemon se număra aruncătorul de flăcări montat pe umăr, dar şi lama de cuţit de la încheietură. Avem şi arme şi abilităţi noi, chiar şi faţă de jocul din 2016.

Totul excelent completat de coloană sonoră a lui Mick Gordon, în ciuda controverselor între artist şi id Software. O noutate este Motion Aiming, care vine pe acest port de DOOM Eternal pe Switch. E vorba despre o opţiune de control care îţi permite să ţinteşti cu controlul giroscopic. Poţi face ăsta folosind stick-urile de control pentru o imersiune superioară şi acurateţe sporită. Gamerii se pot juca şi BATTLEMODE, o experienţă online multiplayer 2 vs 1.

Un DOOM Slayer cu toate armele se bate cu doi demoni controlaţi de jucători, într-un sistem de “cel mai bun din 5 runde”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.