GTA Online: The Cayo Perico Heist e un super jaf care începe pe 15 decembrie

Nu ştiu voi ce faceţi, dar pe 15 decembrie aveţi un motiv nou să instalaţi GTA. În GTA Online începe evenimentul The Cayo Perico Heist, o misiune demnă de filmele de acţiune cu Jason Statham. Avem de-a face cu o aventură online pentru 1-4 jucători şi care se va putea descărca gratuit de marţi.

Include o nouă locaţie insulară unde are loc jaful şi va aduce la pachet muzicieni celebri. În Cayo Perico, un paradis privat se afla El Rubio, un fel de Pablo Escobar varianta 2020 şi furnizor pentru familia Madrazo. Insula este centrul operaţiunilor pentru narcotraficant şi tot acolo se afla şi un soi de Ibiza tropicală. O grămadă de plaje cu nisip auriu şi concerte de EDM se găsesc pe insulă. E plin de influencerite şi producători de muzică şi DJ.

În spate se afla vile uriaşe pline cu aur, opere de artă şi lingouri. Trebuie doar să dăm o mega spargere când toţi sunt ocupaţi cu distracţia. The Cayo Perico Heist e cel mai mare event din istoria GTA Online şi vine pe 15 decembrie. Are şi o latură de socializare, aşa că puteţi partaja activităţi cu prietenii şi puteţi dansa împreună în cluburi spre exemplu. Structura acestui update aminteşte de The Diamond Casino Heist din decembrie 2019.

Pe insula se afla DJi modelaţi după cei reali, care pun muzică în cluburile din Cayo Perico. Până să trecem la jaful propriu-zis, va trebui să finaliza şi alte misiuni. De menţionat că poţi face şi jaful solo, nu doar cu coechipieri.

Se zvoneşte că ai putea strânge 1.1 milioane de dolari din jaf şi 2.8 milioane de dolari din ţintele secundare. Veţi avea şi un elicopter înarmat până în dinţi cu care să jucaţi, iar printre personajele celebre din GTA care apar aici se număra English Dave.

Nu se ştie sigur unde găsim insula Cayo Perico, dar se zvoneşte că ar fi pe coasta de vest a lui Los Santos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.