Battlefield 6 ar putea avea acţiunea într-un ipotetic Al Treilea Război Mondial

Dacă Call of Duty Black Ops ne-a dus pe vremea Războiului Rece, marele rival Battlefield ne va duce pe tărâmul meu invocat al celui de-al Treilea Război Mondial. Am fost aproape de el de vreo 10 ori în ultimul deceniu şi chiar eram curios de la ce o să ni se tragă de data asta. Hai să vedem ce zic leak-urile.

Zvonurile au început pe Reddit şi afirmă că Battlefield 6 se va desfăşura în timpul unei noi conflagraţii globale. Conflictul WW3 are drept combatanţi NATO şi Rusia, aşa cum probabil vă aşteptaţi. BF6 va avea acele War Stories apreciate din BF1 şi BF5, faţă de jocurile mai vechi din serie, care avea un fir narativ singular. Sursa mai afirmă şi că jucam cu armata SUA, care apără o suburbie americană de atacurile ruşilor. Apoi vom avea şansa de a juca cu un agent MI6 infiltrat în Europa de Est într-un grup de rebeli, având ca rol oprirea tăvălugului rusesc care intră probabil prin România şi Europa Centrală.

BF6 va include şi moduri clasice de joc precum Breakthrough, Conquest, Domination, Grand Operations, dar şi Team Deathmatch. Revin şi modurile de joc 64 vs 64 pe hărţi uriaşe. Nici nu vreau să mă gândesc cât va ocupa acest shooter, mai ales că noua normă e de vreo 250-300 GB. Grand Operations va fi o mega misiune care se întinde pe 5 zile şi cu cât câştigi mai multe zile, cu atât ai şanse mai mari să câştigi războiul Ultima zi e decisivă totuşi.

Apropo, noi îi spunem Battlefield 6, dar numele care tot circula acum este Battlefield 2021. Se zvoneşte şi că vom avea locaţii similare cu hărţi battle royale, ca anvergură a hartii şi mărime. DICE ar putea să îşi încerce mâna cu un mod battle royale inclus în BF6. Unii speculează chiar cu privire la un mod 128 vs 128 gameri, dar acesta ar necesita o hartă uriaşă şi ar solicita serios serverele EA/DICE. Posibil să vedem şi mai mult de o hartă, faţă de alte Battle Royale-uri care se mulţumesc doar cu una.

Aş specula şi că jocul nu mai vine pe consolele last gen…

via gamerant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.