Call of Duty Warzone are un bug care te face invulnerabil şi invizibil

Call of Duty Warzone e unul dintre cele mai jucate shootere din ultimii ani, dar e departe de a fi perfect. Azi aflăm că are un bug care ar putea încânta totuşi mulţi jucători: te poate face invulnerabil şi invizibil. E vorba despre o problemă legată de Loadout Drops.

E mai mult un glitch decât un bug şi apare atunci când jucătorii se apropie de Loadout Drops. Ei pot intra din greşeală în interiorul acestor Drops, ele devenind un fel de bunker. Astfel eşti şi invizibil, dar şi imposibil de ucis. Evident lumea a început să abuzeze deja de problemă. În plus, odată ce eşti în Loadout Drop, poţi vedea restul hărţii, dar inamicii nu au cum să te vadă. Call of Duty Warzone are deja peste 85 de milioane de jucători activi şi nu e străin de buguri şi exploit-uri.

Unul a dus chiar la înlăturarea elicopterelor din joc definitiv. Raven Software nu a dat încă o declaraţie despre noua problemă şi despre un eventual patch. Vă daţi seama că toţi dau năvală la Loadout Drops acum. În ultimele 48 de ore a fost deblocată în joc o secvenţă/cutscene importantă pentru a face legătura cu povestea cu nuke-ul din Call of Duty Black Ops Cold War. Warzone a tot încercat să facă legătură cu firul narativ de acolo. Warzone are şi rolul de a spune o poveste pe multiple sezoane, după model Fortnite şi Apex Legends, fie ea şi superficială.

Mai multe detalii despre noul cutscene aveţi aici.

via Zona IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.