Rocket League vine pe Android şi iOS în versiunea Sideswipe; Iată un demo

Una din veştile trăznite ale ultimei săptămâni în zona gaming-ului pe mobil e faptul că Rocket League vine pe Android şi iOS. O face sub forma unui spinoff numit Sideswipe, care a primit deja un demo mai jos. Psyonix va lansat un joc de mobil Rocket League, cu o grafică mai dumbed down şi o perspectiva 2D.

E mult simplificat şi gândit încât meciurile să ţină mai puţin, pentru o experienţă mobila mai bună. Jocul va fi gratuit şi îţi va permite să concurezi în meciuri de 2 minute de tip 1 vs 1 sau 2 vs 2. Totul cu control tactil. Versiunea alpha a jocului se poate încerca deja pe Android în Noua Zeelandă şi Australia. Vor urma şi alte beta-uri în lunile ce vin. Tot mai multe francize populare vin pe mobil, de la Call of Duty la League of Legends sau Pokemon şi Super Mario.

Jocul merge la 60 FPS, are control intuitiv, conform celor care l-au încercat şi avem o tonă de cosmetice şi deblocabile pentru maşini. Din ce văd jocul pare destul de distractiv şi elimina din haosul lumii 3D din titlul original. Avem şi o muzică DNB generica în fundal de care m-aş putea lipsi. Tocmai mi-am dat seama şi cu aduce acest titlu şi anume cu Big Head Soccer, doar că având maşini în centru. Mai sunt o tonă de alte jocuri similare, pe acelaşi profil. Aduce si cu modul Rayman Legends Kung Foot.

Am văzut în demo şi un câmp de forţă în jurul porţii ceea ce mi se pare o idee ingenioasă, care te face să schimbi unghiul la care arunci mingea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.