Pasionat de wrestling? Primul trailer al lui WWE 2K22 este aici! (Video)

Dacă sunteţi pasionaţi de wrestling, aflaţi că vi se pregăteşte un nou joc oficial WWE. Se numeşte WWE 2K22 şi îl are în centru pe unicul Rey Mysterio. În timpul episodului WrestleMania 37, 2K şi Visual Concepts au lansat primul teaser pentru noul joc, care include atât secvenţe live action, cât şi din joc.

În teaser îl vedem pe Rey Mysterio, legendarul luptător lucha libre şi un nume din panteonul WWE punându-şi masca şi intrând în ring. Se duelează cu Cesaro, pe care îl atacă cu lovitura trademark 619. Încă nu avem dată de lansare, dar din ce am înţeles am putea vedea jocul pe la final de toamnă sau iarna. Acest titlu vine după câteva jocuri WWE realizat de Yuke’s şi Visual Concepts, dar acum doar al doilea studio se ocupă de tot.

Seria a avut ceva probleme în ultimii ani, cu un WWE 2K20 cu buguri, care a dus la unele cereri de bani înapoi şi tentative de patch-uri. Lucrurile au fost aşa rele ca nu s-a mai făcut un WWE 2K21 (probabil nici pandemia nu a ajutat). În schimb a debutat WWE 2K Battlegrounds, un joc mai cartoonish, cu peste 70 de wrestleri faimoşi şi o coloană sonoră bestială, ce include Green Day.

WWE 2K22 e mai important decât credeţi, fiind şi debutul seriei de jocuri WWE de la 2K pe PlayStation 5 şi Xbox Series X. Primul trailer a fost prezentat la WrestleMania 37, primul eveniment din Tampa, Florida cu public după mai bine de un an. Un oficial 2K a declarat că vom avea foare mult content behind the scenes în joc.

Câtă vreme avem The Rock şi Undertaker jucabili eu sunt mulţumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.