Fallout 76 primeşte actualizarea locked and loaded (Trailer)

Dacă nu aţi abandonat jocul Fallout 76 şi îl mai aveţi în library, aflaţi că el primeşte o actualizare numită Locked & Loaded. Action RPG-ul din 2018 începe Sezonul 4 cu un Scoreboard cu tematica Armor Ace si aduce şi funcţii precum S.P.E.C.I.A.L Loadouts şi sloturi C.A.M.P, dar extinde şi Daily Ops şi aduce alte îmbunătăţiri quality of life.

S.P.E.C.I.A.L. Loadouts le permit jucătorilor să reseteze complet atributele S.P.E.C.I.A.L ale unui personaj, permiţând o regândire a abordării de gameplay cu acel personaj. Începând cu nivelul 25, un jucător îşi poate crea şi salva un S.P.E.C.I.A.L custom, alocând puncte în mod diferit şi având şi Perk Card-uri atribuite altfel. Apoi poate face schimburi între ele. Pentru a schimba loadout-uri, a edita Perk Cards sau puncte S.P.E.C.I.A.L, trebuie să vizitaţi un Punch Card Machine.

Un astfel de dispozitiv se poate construi în C.A.M.P sau poate fi găsit la gările de lângă Appalachia. Până la două loadout-uri S.P.E.C.I.A.L sunt disponibile per personaj.

Până acum gamerii erau limitaţi la 1 C.A.M.P, cu C.A.M.P. Slots, iar acum pot construi multiple C.A.M.P-uri diferite, fiecare cu propria sa localizare, buget de build, nume custom şi chiar un icon unic de hartă. Jucătorii pot seta un C.A.M.P. activ la un moment dat şi să facă trecerea între ele folosind un widget nou C.A.M.P. sau iconurile C.A.M.P de pe hartă. Administrarea itemurilor din inventory pentru vânzare e acum mai uşoară. Vending machine-urile au un “pool” mare de sloturi de item care vor fi găsite pe toate C.A.M.P-urile.

Sezonul 4 a început pe 28 aprilie cu un Scoreboard nou şi 100 de rank-uri de obţinut. Pe măsură ce terminaţi quest-uri, provocări şi evenimente, avansaţi pe Scoreboard şi urmaţi povestea lui Armor Ace. Printre noutăţile găsite că recompense în acest sezon se număra Mannequins, Tadpole Badges, Sugar-free Nukashine, Carry Weight Booster.

Mai multe informaţii aveţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.