36 de jocuri vin în GeForce NOW în iulie; 700+ jocuri din Steam Summer Sale pe platformă

A început luna iulie şi cum mai toată lumea e în vacanta sau concediu, venim iarăşi cu o listă de jocuri numai bune de jucat, chit că nu ai o super configuraţie. E vorba despre titluri pe care le poţi juca printr-un serviciu ca GeForce NOW de la NVIDIA. Aflăm şi că Steam Summer Sale are acum peste 700 de jocuri de PC la reducere, care se pot juca prin GeForce NOW. În plus, luna iulie va aduce 36 de jocuri noi pe platformă.

Din cele 36 de jocuri care vin în GFN în această lună, 11 sosesc în această săptămână. Înainte de toate aflaţi că aproape fiecare joc de Steam de pe GeForce NOW participă la Steam Summer Sale. În total, peste 700 de jocuri care pot fi jucate pe GeForce NOW pot fi cumpărate cu reduceri de până la 90% până pe 8 iulie.

Jocurile noi de pe GeForce NOW în această săptămână:

Printre cele 11 jocuri din această săptămână avem Eternal Return: Black Survival, disponibil în early access pe Steam. Avem de-a face cu un MOBA/Battle Royale/Survival care combina strategie şi mecanici. Puteţi alege unul dintre multiplele personaje şi ataca insula Lumia cu unul dintre cei 18 jucători, singur sau în echipă. Cât despre jocurile care vin în iulie, se remarcă de pe lista Disgaea 2 pentru PC, Warhammer 40.000: Battlesector, TrackMania Canyon şi Graven.

Mai jos o să găsiţi două liste, una cu jocurile care vin în această săptămână în GeForce Now şi una cu toate jocurile din iulie, plus linkuri aferente.

Jocuri GeForce now din aceasta saptamana:

Iata si cele 36 de jocuri ce vin in GeForce Now in iulie 2021:

LISTA 700+ jocuri Steam Summer sale 2021

Aici aveţi un tabel uriaş cu oferte şi linkuri de steam pentru cele 700+ titluri din Steam Summer Sale disponibile in GeForce Now:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.