FIFA 22 primeşte o dată de lansare şi aflăm cine va fi pe copertă

Fix când toată lumea privea finală de la EURO 2020, Electronic Arts a anunţat detalii despre următorul său joc din seria FIFA. E vorba despre FIFA 22, care primeşte o dată de lansare, detalii despre gameplay, un trailer şi informaţii despre omul de pe copertă.

EA Sports mizează pe realism pentru acest tip, care vine cu tehnologie HyperMotion. Ea combina motion capture-ul celor 22 de jucători şi machine learning. Sistemul proprietar învaţa din cele 8.7 milioane de frame-uri ale meciului şi scrie animaţie nouă în timp real. Rezultatul este un joc care arată mai realist şi e apropiat de experienţa unui meci real.

Vom primi şi alte upgrade-uri precum un nou sistem de portari, noutăţi legate de FIFA Ultimate Team, dar şi un nou FUT Heroes, cu itemuri noi colecţionabile.

Noul joc dispune de funcții inovatoare pentru întreaga experiență de joc, iar printre cele mai populare moduri de joc se numără Career, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs și FIFA Ultimate Team™. Fanii se pot aștepta de la mai multă coerență și personalități distincte între buturile porții, datorită sistemului complet reconstruit al portarilor, până la o nouă experiență de Creare a unui Club în Career Mode, precum și de la o experiență de joc reimaginată în VOLTA FOOTBALL până la introducerea cardurilor Hero în FIFA Ultimate Team, noi iteme speciale care celebrează poveștile de succes și faima unor jucători legendări și ale preferaților fanilor. Mai multe informații cu privire la inovațiile din FIFA 22 vor urma pe parcursul verii anului 2021.

FIFA 22 va sosi pe 1 octombrie 2021 pe PlayStation 5, Xbox Series X, PC (Origin şi Steam), Stadia, dar şi pe PS4 şi Xbox One. Jocul îl va avea pe coperta pe Kyliam Mbabppe, vedetă de la PSG şi starul naţionalei Franţei, care a ridicat Cupa Mondială în 2018.

„Este un sentiment nemaipomenit să fiu prezentat pe coperta FIFA pentru al doilea an consecutiv. Am o relație foarte specială cu acest joc și abia aștept să mă bucur de FIFA 22 alături de voi toți.”, a menționat Kylian Mbappé.

Cu peste 17.000 de jucători în mai mult de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și peste 30 de ligi profesioniste de fotbal reprezentate în joc, FIFA 22 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana.

Fanii care vor precomanda FIFA 22 Ultimate Edition până pe 11 august vor primi un item FUT Heroes (untradeable), începând cu 1 decembrie. În plus, versiunea Ultimate Edition permite acces la joc cu patru zile înainte de lansare, Dual Entitlement, puncte FIFA în joc și multe alte beneficii. Mai multe detalii pe https://www.ea.com/games/fifa/fifa-22/buy.

Suplimentar, membrii EA Play pot accesa mai multe beneficii, constând într-un trial de acces la joc precum și premii în joc. Pentru mai multe informații despre EA Play, vizitați https://www.ea.com/ea-play 

FIFA 22 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și va fi disponibil la nivel global începând cu 1 octombrie 2021 pentru PlayStation®5, Microsoft Xbox® Series X|S, PC via Origin™ și Steam, Google Stadia, PlayStation®4 și Xbox® One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch™. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.