Konami PES eFootball

PES îşi schimbă numele în eFootball şi devine gratuit pe console, PC, mobil

Unul dintre cele mai celebre jocuri de fotbal, Pro Evolution Soccer îşi va schimba numele. Konami a făcut acest anunţ pe 21 iulie, iar acum aflăm că se va numi eFootball de acum încolo şi va fi disponibil gratuit pe console, PC şi mobile.

De fapt nici nu e prima schimbare de nume, deoarece cândva jocul se numea Winning Eleven. Apoi a devenit Pro Evolution Soccer, iar acum devine eFootball. Rivalul FIFA vine cu “o platformă de simulare a fotbalului complet nouă”, dezvoltată în Unreal Engine. Va sosi în toamna pe PS4, PS5, Xbox Series S şi X, dar şi Xbox One şi Steam. Apoi va ajunge şi pe iOS şi Android.

Va exista şi suport pentru cross platform play ulterior, dar pentru început o să avem cross generation play. Meciuri locale cu cluburi precum FC Barcelona, FC Bayern, Manchester United şi altele vor fi disponibile gratuit la debut. Konami va anunţa ulterior ce se întâmplă cu celelalte cluburi şi opţiuni de joc. Unele dintre jocuri şi content extra ar fi plătite.

O altă noutate a lui PES/ eFootball este “Motion Matching”. E vorba despre o tehnologie nouă, care converteşte mişcările jucărilor de pe teren într-o serie de animaţii, selectând cele mai precise mişcări în timp real. Vor fi de până la 4 ori mai multe animiteii în joc faţă de precedentele jocuri. Clar pare gândit că rival pentru noua tehnologie HyperMotion din FIFA 22.

Konami va dezvălui extra detalii în august.

via Engadget

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.