4 jocuri populare Electronic Arts ajung in GeForce NOW: Battlefield, Mirror’s Edge + altele

NVIDIA primeste noi jocuri in aceasta saptamana pe platforma sa de cloud gaming, GeForce NOW. Aceasta saptamana sta sub semnul jocurilor de la Electronic Arts, 4 la numar si toate nume mari. Care sunt aceste jocuri si ce altele primiti aflati mai jos.

GeForce NOW este disponibil in 70 de tari si si-a dublat numarul de utilizatori in ultimul an, ajungand la 12 milioane de membri. In acest an a depasit si 1000 de jocuri pe platforma.

Patru jocuri populare din francizele Battlefield, Mirror’s Edge, Unravel și Dragon Age se lansează pe GeForce NOW și ajung direct pe dispozitivele utilizatorilor, fie că vorbim de PC, Mac, Chromebook, SHIELD TV sau dispozitive mobile – alături de popularul Apex Legends deja disponibil. Mergând mai departe de free-to-play în colecția vastă a celor de la Electronic Arts, acesta este primul pas pentru a aduce și mai multe jocuri grozave de la EA pentru gamerii GeForce NOW.

Iata cele 4 jocuri:

  • Battlefield 1 Revolution (Steam)
  • Dragon Age: Inquisition (Steam)
  • Mirror’s Edge Catalyst (Steam)
  • Unravel Two (Steam)

Battlefield 1 este un FPS cu acţiune în primul război mondial şi bătălii masive cu zeci de jucători. Dragon Age: Inquisition este un joc din 2014, un clasic action RPG dezvoltat de Bioware şi car ea primit numeroase premii la E3, The Game Awards şi altele. A primit şi DLC-uri cu extra poveste.

Mirror’s Edge Catalyst este un joc de parkour, acţiune şi aventură lansat în 2016, cu elemente de platforming. O controlezi pe Faith Connors, care se aventurează în oraşul futuristc Glass. Veţi traversa oraşul cu mişcări de parkour şi vă veţi lupta cu inamici, folosind tiroliene, margini de clădiri şi echipamente speciale. Include şi moduri multiplayer numite de DICE Social Play

Unravel Two este un joc sosit în 2018, care un puzzle platformer, care spune povestea unui omuleţ din lana tricotată, care are şi un prieten acum, cu care puteţi juca în co-op. Yarny va trece printr-o aventură plină de emoţie şi va folosi fizică în puzzle-uri pentru a le rezolva. Povesta are de-a face cu copii care fug de adulţi abuzivi la un orfelinat, ajutaţi de Yarny.

Mai mult, ca parte a parteneriatului și promisiunii de a aduce mai multe jocuri de la EA pe GeForce NOW, echipele lucrează la versiunile de Origin ale acestor patru jocuri pentru a fi adăugate pe platformă – iar unele dintre acestea vor fi gata chiar de astăzi.

Iar pentru că acesta este doar începutul unei colabărări frumoase, membrii GeForce NOW se pot aștepta la mai multe jocuri de la Electronic Arts în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.