Crysis Remastered Trilogy ajunge pe GeForce NOW + alte jocuri noi

Ediția de săptămâna aceasta din joiaGFN pornește cu transformarea Mac-urilor vechi, a PC-urilor cu specificații slabe și aproape tuturor dispozitivelor în dispozitive care pot rula Crysis Remastered.

Remasterizat și gata de jucat

Clasicul first-person shooter de la Crytek s-a întors cu gameplay plin de acțiune, o lume de tip sandbox și lupte epice care împing PC-urile la limită – acum cu cea mai înaltă calitate grafică, RTX ON și DLSS pentru utilizatorii care dețin un abonament Founders sau Priority

„Mulțumită GeForce NOW, jucătorii de pretutindeni pot experimenta Crysis Remastered la calitatea pe care ne-am imaginat-o mereu,” a spus Steffen Halbig, project lead la Crytek. „Atunci când cineva întreaba `Dar poate rula Crysis?`, jucători de pretutindeni vor putea spune un răspicat „DA”, cu ajutorul cloud-ului.”

Astăzi, variantele de Steam și Epic Games Store pentru Crysis Remastered se alătură GeForce NOW, iar maine, Trilogia Crysis Remastered de pe Epic Games Store vine din cloud pe dispozitivele membrilor.

Membrii cu abonamente Founders sau Priority pot rula atât Crysis Remastered, cât și Trilogia Crysis Remastered cu suport pentru RTX ON și NVIDIA DLSS pentru cea mai bună calitate grafică pe aproape toate dispozitivele.

Jocurile Crysis Remastered sunt doar o parte din cele 7 jocuri care vin pe platformă săptămâna aceasta în librăria GeForce NOW. Lista completă poate fi accesată mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.