Dead by Daylight se poate descărca gratuit; Iată cum

Dead by Daylight este unul dintre cele mai adictive jocuri scoase în ultimii ani şi a strâns o comunitate solidă în jurul. Milioanele de gameri se bucura de content actualizat regulat, noi hărţi şi servere care rezistă binişor la stres. Acum aflăm că titlul va putea fi descărcat gratuit şi aflaţi cum mai jos.

Titlul este un multiplayer asimetric horror, în care câţiva supravieţuitori încearcă să fugă de un Killer, să deblocheze uşi şi pornească generatoare. Există 29 de Survivors jucabili, iar tu poţi juca drept Killer sau Survivor în funcţie de alegere. Killerul îi fugăreşte pe micuţi, îi pune pe cârlige ascuţite, îi loveşte cu arma şi îi chinuie cu abilităţile sale speciale.

Avem personaje din Silent Hill, Halloween, Nightmare on Elm Street, Saw, Scream, Stranger Things, Resident Evil şi Hellraiser. Jocul a debutat în 2016, iar în 2020 a ajuns şi pe mobil, fiind bine primit de fani. Are 25 de milioane de jucători acum şi începând din decembrie îl veţi găsi în Epic Games Store gratuit. Asta doar între 2 şi 9 decembrie. Sunt curios şi ce se întâmplă cu cei care îl au pe Steam sau console şi cât de geloşi se vor simţi ei acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.