Dead by Daylight Mobile primeşte crossover Silent Hill

Am verificat frenetic jocul Dead by Daylight Mobile asta vară, când apăruse un crossover cu Silent Hill. Din păcate era doar pe PC, dar iată că acum avem lansare de crossover şi în Dead by Daylight Mobile. Personaje din SH vor sosi în DBD Mobile pe 26 octombrie.

Ocazia? Păi ar cam fi Halloween-ul, care vine în curând. Începând cu 26 octombrie veţi putea juca cu două personaje: Cheryl Mason din Silent Hill 3 (fosta Heather din secta lui SH1), dar şi Pyramid Head aka The Executioner. Acesta e cunoscut pentru o piramidă metalică pe care o poartă pe cap şi o săbioaie uriaşă clar inspirată de cele mânuite de Cloud Strife în Final Fantasy VII.

Pyramid Head are puterea Rites of Judgement, care despica pământul şi îţi permite să faci şanţuri uriaşe. Cei care merg sau aleargă pe ele vor activa Killer Instinct şi vor avea Torment. Mai avem şi un val de energie ca atac special, Punishment of the Damned, dar şi Cage of Atonement, prin care trimitem personajele într-o cuşcă specială.

Cheryl are Soul Guard, Blood Pact şi Repressed Alliance ca abilitati speciale. Posibil să primim şi o nouă hartă cu şcoala elementară Midwich din joc.

În varianta de pe PC şi console a fost introdusă şi Cybil Bennett din Silent Hill că personaj jucabil luna trecută. Ea apărea în primul joc din serie în 1999.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.