Fortnite revine pe iPhone prin GeForce Now

Ştiţi probabil scandalul dintre Epic Games şi Apple, cu Fortnite indisponibil pe iPhone-uri şi în App Store din 2020. În mare Epic Games s-a săturat să plătească taxele Apple şi a vrut să fenteze plăţile prin App Store, folosind un launcher pentru joc. Apple nu a tolerat asta şi s-a lăsat cu proces şi ostracizarea lui Fortnite. Acum posesorii de iPhone se vor putea juca Fortnite cu ajutorul NVIDIA.

NVIDIA a lucrat cu Epic Games pentru a crea o versiune mobile friendly de Fortnite, care va funcţiona prin serviciul NVIDIA GeForce Now. Un closed beta limited va începe săptămâna viitoare şi vă veţi putea înscrie aici. Nu va fi o aplicaţie nativă, ci va rula din Safari pe iPhone şi iPad. Veţi face streaming din serverele NVIDIA şi veţi avea nevoie de o conexiune Internet ţeapănă cu latenţă redusă.

Veţi avea controale touch şi rămâne de văzut dacă va fi suportat şi controller, pentru că jucam din browser totuşi şi asta ar putea pune probleme. GeForce Now are variante de abonament cu plată, dar şi gratuit. Varianta gratuită aduce sesiuni de o oră, cea Best Value costă 49.99 dolari pe 6 luni şi aduce RTX On şi sesiuni de 6 ore, plus grafică FHD la 60 FPS.

Pentru 99 euro pe 6 luni ai RTX 3080, 8 ore de gameplay, 1440p la 120 FPS şi 4k HDR pe Shield TV.

via Liliputing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.