Joacă jocuri de PC pe telefon cu GeForce NOW în joiaGFN

A doua aniversare GeForce NOW continuă și săptămâna asta cu joiaGFN plină de lucruri noi; începând cu 10 jocuri, 5 dintre care sunt noi lansări, toate ajungând în librăria GeForce NOW.

Not Tonight 2 care se lansează pe Steam și Epic Games Store vineri se alătură altor titluri precum Diplomacy is Not an Option (Steam), Model Builder(Steam), Sifu(Epic Games Store) și Werewolf: The Apocalypse – Earthblood(Steam) în lista de jocuri noi lansate săptămâna aceasta, disponibile pe GeForce NOW.

Două noi adiții de conținut, cel mai nou sezon Apex Legends „Defiance” și DLC-ul „Joseph: Collapse” pentru Far Cry 6 primesc suport pe GeForce NOW.

Începând de joi, membrii vor putea beneficia de două skin-uri unice pentru Eternal Return: skin-ul Military Doctor Cathy și un skin custom GeForce NOW Silvia.

Săptămâna aceasta își îndreaptă atenția și către modul în care GeForce NOW duce jocurile de PC pe aproape orice dispozitiv mobil cu iOS sau Android. Gamerii care preferă platforme mobile pot juca unul dintre cele 800 de jocuri pentru PC, 35 dintre care titluri free-to-play, care au suport pentru controller. Membrii cu dispozitive iOS pot beneficia de toate avantajele gaming-ului pe PC fără a părăsi ecosistemul Apple; iar gamerii pe Android își pot duce gameplay-ul la următorul nivel cu abonamentul GeForce NOW RTX 3080 pentru a permite gaming de PC la 120 de cadre pe secundă pe anumite telefoane Android cu ecrane de 120Hz.

Lista completă de jocuri care vin în librăria GeForce NOW săptămâna aceasta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.