Recompense speciale în VALORANT, valabile de astăzi până pe 13 iulie

Am aflat recent detalii despre noul act din VALORANT, însă pe lângă noutățile anunțate săptămâna trecută, Riot Games a creat și Crossover Event Pass, un pass cu recompense speciale care va fi valabil 3 săptămâni, de astăzi până pe 13 iulie. Noul Pass este gratuit și are 7 niveluri care oferă două titluri de jucător (“Dimensional” și “Double Agent”), trei cărți de jucător (Omen, Killjoy & Raze și VALORANT Legion) și 20 de puncte Radianite.

Plecând de la noutățile aduse de acest Pass, Riot Games a creat și 5 benzi desenate realizate în colaborare cu mai mulți artiști de top precum Jim Lee, directorul de creație al DC Comics, sau Amanda Conner, ilustratoarea Marvel Comics.

“Scopul principal a fost acela de a crea câteva vizualuri pentru a susține povestea, care a fost inspirată de harta Pearl în sine […]. Cred că cea mai mare provocare a fost responsabilitatea. Însă fiecare artist cu care am vorbit a fost fie foarte entuziasmat de proiect, fie deja familiarizat cu lumea pe care o construim în VALORANT.”, a spus Mike Berry, Director video la Riot Games.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.