Genshin Impact și 7 alte titluri au sosit in GeForce NOW

Ultima ediție din joiaGFN aduce informatii despre modul in care utilizatorii de Mac pot veni la joacă – chiar și cu titluri exclusive de PC precum Genshin Impact, sau jocul gratuit din această săptămână de pe Epic Games Store, Car Mechanic Simulator 2018 – folosind GeForce NOW.

Pentru toți cei care iubesc să folosească Mac-ul, dar care nu se pot juca titluri aflate doar pe PC, GeForce NOW transformă aproape orice Mac într-un sistem de gaming puternic, care randează jocuri la calitate completă, astfel încât să te poți juca pe Macbook Pro, Macbook Air, iMac sau Mac Mini. Fără a fi nevoie de un PC.

Și dacă tot vorbim de Genshin Impact – membrii se pot aventura oficial într-o călătorie în lumea Teyvat, acum că mult anticipatul titlu a devenit disponibil pe GeForce NOW. O aventură cu recompense speciale este disponibilă pentru membrii GeForce NOW care vor primi un starter kit exclusiv la level 10, care poate fi folosit pentru 10,000 Mora pentru a cumpăra noi iteme, 5 Fine Enhancement Ores pentru a îmbunătăți armele, 3 Squirrel Fish, 3 Northern Apple Stew și 10 puncte Adventurer’s Experience pentru a crește nivelul.

Există câte ceva pentru fiecare gamer pe GeForce NOW. Membrii se pot bucura de următoarele 8 titluri în această săptămână:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.