Noi laptopuri NVIDIA Studio cu plăci video GeForce RTX de la ASUS, GIBABYTE și Samsung pentru creatori de conținut

Noile laptopuri cu GeForce RTX 4070, 4060 și 4050 sunt acum disponibile.

Nou line-up include laptopuri valiade NVIDIA Studio de la ASUS, GIGABYTE și Samsung – oferind și mai multe opțiuni creatorilor pentru a lucra de oriunde, cu dispozitive mai subțiri și mai ușoare – depâșind performanța generației precedente și aducând beneficii majore creatorilor care lucrează cu video, modelare 3D și multe altele:

  • Plăci video GeForce RTX 4070 care permit creatorilor să lucreze în fișiere video 6K RAW HDR cu decoding ultra rapid, export în AV1 cu a opta generație de encoder și se pot bucura de o creștere a performanței de aproape 40% față de generația precedentă cu efecte accelerate de GPU în DaVinci Resolve
  • Plăci video GeForce RTX 4060 alături de 8GB de memorie video în aceste laptopuri livrează timpi de randare în Blender care sunt cu 38% mai rapizi decât generația precedentă, excelente pentru modelare 3D și animație.
  • Plăci video GeForce RTX 4050 pot accelera funcții AI în fotografie, design graphic sau editare video, printre care și performanță cu 54% mai rapidă în Topaz Video pentru upscaling și dezintercalarea filmărilor. 

Noile laptopuri Studio revoluționează crearea de conținut în mișcare. Creatorii de pretutindeni pot găsi o placă video GeForce RTX în această nouă serie de laptopuri NVIDIA Studio care să se potrivească nevoilor lor. Află mai multe despre ce plăci video RTX stau la baza laptopurilor precum Galaxy Book3 de la Samsung, Aero 16 și Aero 14 de la GIGABYTE, ROG FLOW Z13 de la ASUS, Stealth 17 Studio de la MSI și Razer 16 și 18.

Laptopurile Studio alimentează imaginația celor mai creative minți, printre care și artistul Shangyu Wang, de săptămâna aceasta În NVIDIA Studio, care folosește magia plăcilor video GeForce RTX din laptopurile Studio pentru a crea fimul intitulat Most Precious Gift, care dispune și de muzică și voice-overs. Filmul a fost creat cu NIDIA Omniverse, o platformă de creare și operare a aplicațiilor metaverse.

Nu în cele din urmă, nu uita să te înregistrezi pentru sesiunile creatori și Omniverse, tutorial și multe altele la NVIDIA GTC, o conferință globală, gratuită pentru era inteligenței artificiale și metaverse, care se desfășoară online între 20 și 23 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.