FIFA 23 va adauga 12 ligi nationale de fotbal feminin pe 15 martie

Electronic Arts a anunțat noi parteneriate cu National Women’s Soccer League (NWSL), cea mai importantă ligă profesionistă de fotbal feminin din S.U.A., și cu National Women’s Soccer League Players Association (NWSLPA). Aceste parteneriate reiterează angajamentul EA SPORTS de a promova și de a reprezenta în mod autentic fotbalul feminin.

“Integrarea NWSL în EA SPORTS FIFA 23 este un pas important pentru ligă, jucătoare și pentru milioane de fani ai fotbalului din întreaga lume, deoarece ne dorim să provocăm constant limitele fotbalului feminin”, a declarat Jessica Berman, Commissioner, NWSL. “Sportivele NWSL sunt unele dintre cele mai bune din lume, așadar ne bucură faptul că prin această experiență interactivă unică putem să le arătăm talentul și în acest context. Abia așteptăm ca fanii să joace și, o dată cu acest start, să celebrăm împreună atât jucătoarele, cât și liga cu ocazia începerii celui de-al 11-lea sezon, pe 25 martie.”

Toate cele 12 echipe NWSL vor fi disponibile în modurile Kick Off, Tournament, Head to Head season / Co-op Seasons și Online Friendlies, începând cu 15 martie, pe toate platformele. De asemenea, în FIFA 23 vor fi disponibile și patru stadioane NWSL, împreună cu echipamente, star heads, trofee și festivități.

“Ne bucurăm că EA SPORTS continuă să fie un factor de schimbare pentru fotbalul feminin, iar parteneriatul nostru atât cu NWSL, cât și cu NWSLPA, reprezintă încă un pas pe care îl facem ca organizație pentru a duce acest sport mai departe”, a declarat Andrea Hopelain, SVP of Brand, EA SPORTS. “Ne-am luat angajamentul de a conduce viitorul fotbalului și de a livra autenticitate fără egal milioanelor de fani din întreaga lume.”

Mai mult, EA SPORTS și NWSLPA se vor concentra pe promovarea jucătoarelor atât pe teren, cât și în afara lui. Meghann Burke, Executive Director NWSLPA a declarat: “Jucătorii stau la baza fiecărei experiențe a fanilor, alimentând entuziasmul colectiv prin pasiunea, dedicarea și perseverența lor. Astăzi este o zi istorică atât pentru jucătoarele noastre, cât și pentru fani, întrucât este pentru prima oară când jucătoarele NWSL sunt incluse într-un joc video. Este un moment minunat pentru fotbalul feminin și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu EA SPORTS pentru a susține acest sport și pentru a crea noi oportunități pentru fanii din întreaga lume de a descoperi aceste jucătoare incredibil de talentate.”

Sezonul NWSL 2023 este programat să înceapă sâmbătă, 25 martie. Weekend-ul de deschidere pentru cel de-al 11-lea sezon al NWSL va poziționa toate cele 12 echipe în acțiune. Atât sezonul regulat, cât și ediția 2023 a UKG NWSL Challenge Cup vor fi difuzate pe platformele CBS Sports, inclusiv CBS Television Network, CBS Sports Network și Paramount+.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.