Need for Speed Unbound Volumul 2 Update – disponibil incepand cu 21 martie

Cursa din Lakeshore abia acum incepe! Jucatorii vor putea cuceri strazile alaturi de prieteni, intrucat Need for Speed Unbound Volumul 2 – care se lanseaza pe 21 martie – aduce noi modalitati de a compara si de a concura cu echipa in Lakeshore Online.

Fiind prima actualizare post-lansare, Volumul 2 va introduce noi upgrade-uri, noi evenimente si provocari zilnice pentru sansa de a castiga puncte XP, bani (Bank), dar si automobile noi, precum “The Ultimate Luxury”.

In Need for Speed Unbound – Vol 2, jucatorii vor avea acces la noi functionalitati, noi recompense – inclusiv noi modele de masini, accesorii si multe altele. De asemenea, actualizarea vine cu noi moduri de competitie pe strazile din Lakeshore, cu provocari zilnice, o gama larga de noi  si evenimente – cu politisti care se plimba pe starzi in multiplayer – si continut DLC nou, Keys to the Map.

Mai multe detalii despre continutul care urmeaza sa fie introdus in Need for Speed Unbound – Vol 2:

  • Noi moduri de a cuceri strada: O gama larga de continut suplimentar, inclusiv evenimente de anduranta si curse noi de tip Rumble Race. Mai mult, jucatorii vor putea provoca politistii la urmariri de mare viteza in modul multiplayer, cu ajutorul prietenilor, sau dimpotriva, contra lor pentru a castiga cele mai mari recompense.
  • Mai multe moduri de a juca: 40 de noi provocari, inclusiv 3 noi provocari zilnice pentru a castiga recompense, inclusiv puncte XP si Bank; jucatorii pot incerca noile circuite Hot Laps pentru o cursa intensa de 30 de secunde in timp ce se intrec contra cronometru pentru a castiga noi recompense. Noile evenimente Playlist Events introduc si mai multa varietate in joc; prin finalizarea unui campionat jucatorii pot castiga recompense mari, inclusiv modele rare, precum un Lotus Emira Balmain Edition personalizat.
  • Recompense: Jucatorii isi pot etala stilul pe strazile din Lakeshore cu noi efecte de condus, posturi, autocolante si multe altele.
  • Keys to the map DLC: Disponibil pentru 4,99 dolari, acest continut DLC dezvaluie locatia pe harta a tuturor celor 260 de obiecte de colectie (100 Bears, 80 Street Art si 80 Billboards) si 160 de activitati. De asemenea, vine cu un echipament exclusiv “Fury and Zen”, care include o jacheta, un tricou, pantaloni de trening si o sapca.

Need for Speed Unbound este creat pentru noua generatie de tehnologie si dispune de rezolutie 4K la 60 FPS pentru prima data in aceasta serie. Volumul 2 va fi lansat pe 21 martie pentru PlayStation 5, Xbox Seria X|S si PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.