NVIDIA și Microsoft oferă primul joc Xbox pe GeForce NOW

In joiaGFN, Gears 5 este primul joc de Xbox de la Microsoft care vine pe GeForce NOW. Vine în cloud chiar la timp cu finalul ofertei de 40% pentru abonamentul Priority pe 6 luni, care oferă acces mai rapid la acest joc și la alte peste 1600 de jocuri din librăria GeForce NOW. Săptămâna aceasta vine și cu un nou update al aplicației și alte titluri pentru membri.

Gear Up

Gears 5 este cel mai nou titlu din saga Gears, de la The Coallition, care dispune de o campanie solo sau co-op, precum și de mod multiplayer pentru a te juca alături de prieteni. Membrii se pot juca acum celebrul titlu pe mai multe dispositive prin intermediul serverelor GeForce NOW de înaltă performanță.

Cu NVIDIA și Microsoft lucrând împreună, mai multe titluri Xbox PC de pe Steam vor veni în curând, începând cu Deathloop, Ground și Pentiment, joi, pe 25 mai. Suportul pentru Microsoft Store va fi, de asemenea, disponibil în lunile care urmează.

Rămâi pe fază cu joiaGFN pentru a afla ce alte jocuri de PC de la Xbox vor fi adăugate.

Green Light Special

Versiunea 2.0.52 este cel mai nou update al aplicației GFN. Vine cu tag-uri de promoții pentru jocuri, pe aplicațiile de PC și MacOS, permițând membrilor să vadă noutăți, precum DLC-uri, reduceri, jocuri gratuite și multe altele. Află mai multe detalii din aplicație.

Jocurile săptămânii

Bineînțeles, joiaGFN nu este completă fără lista de noi jocuri disponibile:

  • Tin Hearts (lansare nouă pe Steam, 16 mai)
  • The Outlast Trials (lansare nouă pe Steam, 18 mai)
  • Gears 5 (Steam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.