NVIDIA DLSS 3.5 pentru Chaos Vantage, D5 Render, Omniverse și altele săptămâna aceasta În NVIDIA Studio

Evenimentul de gaming al anului, Gamescom 2023 a început, unde gamerii și creatorii vor afla mai multe despre cele mai noi tendinte și inovații. Pentru început vom intra într-un anunț interesant făcut la Gamescom, un update pentru NVIDIA RTX Remix și află mai multe despre artiștii de săptămâna aceasta, toate În NVIDIA Studio.

NVIDIA DLSS 3.5

La Gamescom, NVIDIA a anunțat NVIDIA DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction – un nou model AI de randare neurală care crează imagini mai imersive și grafică ray-traced mai realist decât metodele tradiționale de randare – pentru jocuri și aplicații creative 3D.

D5 Render și Chaos Vantage, două aplicații 3D populare și profesionale pentru arhitecți și designeri, vor produce preview-uri de înaltă calitate în timp ce construiesc și iterează cu adiția lui DLSS 3.5. NVIDIA Omniverse va adăuga, de asemenea, DLSS 3.5 în această toamnă.

NVIDIA RTX Remix

NVIDIA RTX Remix – platforma gratuită de modare construită pe NVIDIA Omniverse – oferă modderilor uneltele necesare pentru a crea și partaja moduri #RTXON pentru jocuri clasice. Un proiect de remasterizare al comunității unuia dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, Half-Life 2 de la Valve, numit Half Life 2 RTX: An RTX Remix Project, va veni curând!

În NVIDIA Studio – ediția de gaming

Diyor Makhmudov, un artist digital de doar 19 ani vine În NVIDIA Studio pentru a ne arăta lucrearea lui 3D inspirată din extraordinara franciză The Witcher. În timp ce a lucrat în Cinema 3D, Makhmudov a beneficiat de interactivitate fluidă în timp ce a lucrat cu modele 3D complexe datorită viewport-ului accelerat de GPU și a plăcii video GeForce RTX 3090.

Omniverse

Software-ul Reallusion a lansat un update iClone Omniverse Connector care include sincronizare de proiecte în timp real și funcționalități de importare îmbunătățite pentru OpenUSD, ceea ce permite fluxuri de lucrum ai rapide și mai eficiente. Participanții virtuali pot vedea tutoriale online În NVIDIA Studio de la artistul Casey Faris!

Accesează pagina de blog În NVIDIA Studio penru a afla mai multe despre artistul de săptămâna aceasta, NVIDIA DLSS 3.5 și anunțurile care vor veni toamna aceasta.

One Reply to “NVIDIA DLSS 3.5 pentru Chaos Vantage, D5 Render, Omniverse și altele săptămâna aceasta În NVIDIA Studio”

  1. Gamesom 2023 este anul in care ambele gamingul si crearea de continut sunt la o cota inalta si se observa acest lucru prin noul update al NVIDIA RTX Remix, NVIDIA DLSS 3.5 si prezenta artistului Digital de doar 19 ani, Diyor Makhmudov, In editia NVIDIA Studio. Aceste adaugiri permit gamerilor sa-si mareasca experienta cu grafica ray-traced mai realista si creativilor sa execute preview-uri de inalta calitate mai rapid. Din pacate au ramas cateva luni pana la lansarea completa, dar suntem increzatori ca vor veni si mai multe surprize la venirea toamnei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.