Daca la inceputul acestui an eram socati sa aflam ca Flappy Bird aduce un profit de 50.000 de dolari pe zi dezvoltatorului sau, ei bine iata ca inca un joc a ajuns la acest nivel de viralitate. El poarta numele de Make it Rain si presupune sa aruncati cu bani, sa fiti corupti si hrapareti.

make it rain screenshot

Ideea este sa faceti swipe pe ecranul iPhone-ului ca sa adunati dolari virtuali, pe care apoi ii cheltuiti pentru a cumpara galeti cu bani. Acestea se vor umple doldora de gologani atunci cand nu sunteti pe telefon, iar apoi vine FBI-ul si va investigheaza. Ei vor vrea sa va ia banii, dar ii puteti mitui cu bani virtuali. Apoi veti putea cumpara tot felul de fabrici, afaceri, sa va angajati un PR si sa va bagati in politica.

Make It Rain se afla in topul celor mai descarcate jocuri gratuite de pe iOS, cu peste 1.6 milioane de downloaduri. El produce peste 50.000 de dolari pe zi pentru dezvoltatorul sau, jumatate din in app purchases, deoarece toata lumea vrea sa fie banoasa. Publicul tinta e aparent constituit din masculi tineri care se afla la liceu sau facultate si sunt… ahtiati dupa bani.

Flappy lacomie? Il descarcati de aici pe iOS si de aici pe Android.

Make it Rain, un joc controversat si corupt care e noul Flappy Bird al momentului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.