Mr Flap e un joc testat de mine pe iPhone 5, dar la drept vorbind el merita mai degraba incercat pe un iPad, deoarece aveti nevoie de mai mult loc de tapping. La prima vedere el pare o clona de Flappy Bird, dar e ceva mai complex. Puteti descarca jocul pe Android aici si pe iPhone aici. El este produs de 1Button.

mr flap review 1

Jocul e gratuit si ocupa doar cativa MB, iar ideea este sa dati tap pe ecran pentru a face o pasare patrata sa sara printre o serie de obstacole rotative. Ele se invart in cerc in jurul unui centru si nu au un sens clar stabilit. O pot lua inapoi sau inainte si inaltimea lor se schimba, facand predictia aproape imposibila. Fata de Flappy Bird, in acest joc puteti lasa pasarea sa cada si fara sa pierdeti.

La fiecare 5 rotatii complete se va schimba culoare fundalului, dar dupa cum vedeti am fost mega noob si am ramas la doar 3 rotatii. Da, stiu, e usor sa fii slab la acest joc, dar mai usor e sa il dezinstalezi si sa renunti. Ca si Flappy Bird, Mr Flap provoaca dependenta si e foarte distractiv, mai ales daca prinzi patternul ideal de apasare pe ecran. Jocul e gratuit, deci apar reclame uneori, in mod inevitabil.

Pentru mine Mr Flap e de doua ori mai distractiv decat Flappy Bird Cr*p si primeste Nota (8 / 10)

Mr Flap Review: mai bun decat Flappy Bird, pe care il reinventeaza (Video)

One thought on “Mr Flap Review: mai bun decat Flappy Bird, pe care il reinventeaza (Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.