Inca un trailer proaspat si epic pentru Modern Combat 5 + teaser Spider-Man Unlimited (Video)

Gameloft ne-a facut weekendul mai bun, oferind doua teasere pentru jocurile pe care le vor prezenta la E3 2014. Evident unul dintre ele este Modern Combat 5 Blackout, care are parte de un trailer epic mai jos, iar celelalat este o mica surpriza, sub forma lui Spider-Man Unlimited.

spiderman unlimited teaser

Gameloft are in jur de 4-5 titluri pregatite de lansare la E3 saptamana viitoare, deci vom avea o gramada de detalii atunci. Spider-Man Unlimited este un endless runner intesat de actiune, care va combina alunecarea pe panza de paianjen cu alergarea si mici secvente de lupta. In plus, pe langa Spidey primim si niste aliati cu costume similare si cativa villain celebri din comic bookuri.

Trebuie sa recunosc ca jocul arata foarte bine si nu e nici pe departe o clona de Temple Run sau Subway Surfers, desi imparte genul cu ele. Modern Combat 5 Blackout arata senzational si impreuna cu muzica de fundal imi ofera un vibe de Metal Gear Solid care provoaca fiori. Mi-a placut foarte mult Modern Combat 4 si MC 4 se anunta a fi si mai si. Tin minte ca inceputul lui MC4 a fost excelent, iar MC5 si misiunea din Venetia se anunta epice.

Urmariri cu barci, lupte cu elicopterul ca pe vremea lui Solid Snake, totul arata delicios!

modern combat 5 teaser

Via Droid Gamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.