Boom Beach ajunge pe Android, inca un Clash of Clans de la creatorul acestui joc, Supercell

Daca v-a placut Clash of Clans si vreti sa jucati cam aceeasi experienta dar sub o forma mai moderna, atunci va recomand Boom Beach. Disponibil pe iOS de ceva vreme (si promovat excesiv pe Facebook), jocul a ajuns si pe Android in ultimele zile si il puteti descarca de AICI gratuit.

boom beach android 1

Teoretic acesta este un joc de strategie, care se desfasoara intr-un paradis insular. Veti putea sa va stabiliti baza pe numeroase insule, sa interactionati cu mii de jucatori si sa le atacati bazele. Totul incepe atunci cand va construiti baza, inclusiv cladiri pentru stocare de resurse, cladiri de locuit, dar si arme si upgrade-uri pentru unitati. Pe langa atacul asupra inamicilor va trebui sa si eliberati sateni nevinovati prinsi in focul taberelor rivale.

Evident, jocul este un freemium, il puteti instala gratuit, dar la un moment dat in progresul vostru veti vrea sa evoluati mai rapid si pentru asta aveti in app purchases. Aspectul eliberarii insulelor din jur nu e foarte important, deoarece insulele pot fi luate inapoi prin contraatacuri. Veti folosi barci care vor transporta unitati, barci cu mitraliere si initial nu veti avea control direct asupra trupelor, ci veti alege doar zona de sosire a barcilor spre exemplu.

Veti construi si o aparare care va tine inamicii departe atunci cand nu sunteti pe telefon sau tableta, deoarece se pot petrece lupte si atunci. Cum vi se pare jocul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.