Iata un prim video hands on cu Modern Combat 5

Nu am nici o indoiala ca Modern Combat 5 Blackout va fi jocul anului in 2014, mai ales ca am trecut deja de jumatatea anului si nu m-a dat pe spate nici un titlu pana acum. Baietii de la Appspy sunt mai norocosi decat noi si au pus mana pe un demo al primului nivel din joc, pe care il vedeti mai jos.

modern combat 5 hands on

Primim 6 minute si 47 de secunde de actiune, inclusiv o urmarire cu barci si un elicopter. Ceva de genul am vazut si anul trecut la E3 daca nu ma insel, doar ca acum avem varianta finalizata a jocului, cu grafica bine pusa la punct. Sincer sa fiu, nu sunt foarte impresionat de modul in care arata jocul, dar mentionez ca reviewerul se joaca pe un iPod Touch 5. Imi imaginez ca pe un ecran Retina acest joc arata delicios.

Lupta cu elicopterul imi aminteste de faimoasa batalie a lui Solid Snake cu fratele sau geaman, Liquid, doar ca acolo tensiunea era palpabila. Actiunea din primul nivel se petrece in Venetia, iar controlul pare foarte intuitiv, mai ales daca luam in calcul faptul ca gameplay-ul are loc pe un iPod Touch. Va reamintes ca Modern Combat 5 va fi lansat oficial pe 24 iulie, adica joi, deci mai avem putin de asteptat.

Jocul va costa 7 dolari si va fi disponibil pe Android, iOS si Windows Phone.

Via Appspy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.