Reducere de 60% la un joc Android interesant: Guardians of the Galaxy

Daca va plac reducerile de jocuri pe Android, ati face bine sa profitati rapid de aceasta: jocul Guardians of the Galaxy, asociat filmului cu acelasi nume are parte acum de o reducere de 60%. Cu cateva zile in urma costa in jur de 16 RON, iar acum a ajuns la doar 7 RON si il puteti descarca de AICI pe Android.

guardians galaxy joc android 1

Am si jucat putin acest joc si pot sa va spun cam despre ce e vorba. El vine de la Marvel Games, are rol promotional pentru film si da senzatia de Angry Birds Epic combinat cu Star Wars: Assault Team. Ii controlati pe cei 5 “fantastici”, personajele principale din film, adica Starlord, Gamora, Groot, Rocket Raccoon si Drax. Sunt si vesti bune: jocul nu vine cu IAP-uri si nu necesita conexiune la Internet.

guardians galaxy joc android 2

Vei putea debloca si controla 25 de personaje din universul Guardians of the Galaxy, iar bataliile sunt turn based in acest titlu. Ele seamana mult cu cele din Angry Birds in ideea ca faceti drag and drop de la personajul vostru la cel inamic pentru a ataca. Avei si abilitati speciale si spre deosebire de titlul Rovio, aici putem sa ne si mutam unitatile si bataliile sunt ceva mai scurte. Tematica SF este o alta mare diferenta, dar jocul e cam repetitiv.

El va ofera cam 60 de nivele de jucat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.