Sony lanseaza PS4 Remote Play pe telefoanele Xperia Z3 si un accesoriu special pentru joystick de PS4

Probabil ca stiti ca in aceasta saptamana are loc IFA 2014, un show tech la Berlin, in cadrul caruia sunt lansate telefoane si tablete. Sony a participat la eveniment si a lansat doua noi telefoane Xperia si o tableta, toate 3 compatibile cu functii de gaming legate de PS4.

accesoriu ps4 xperia z3

Seria Z3, care include telefonul Sony Xperia Z3, modelul Sony Xperia Z3 Compact si tableta Sony Xperia Z3 Tablet Compact va fi compatibila cu Remote Play pe PS4. Practic, veti putea folosi aceste 3 terminale pentru a controla consola, sau mai bine zis functiile sale de gaming, de comunicare sau de playback media. Telefoanele si tableta Z3 vor fi folosite mai degraba pentru livestreaming al jocurilor si chat.

Din pacate functia este exclusiva pentru aceste modele si nu va ajunge prea curand pe altele. In imaginile din acest articol vedeti si un accesoriu special, care va permite sa atasati un joystick de PlayStation 4 la un telefon Xperia Z3 sau la tableta Xperia Z3 Tablet Compact. Sa speram ca si pretul va fi accesibil…

accesoriu ps4 xperia z3 2

accesoriu ps4 xperia z3 3.

Via Mobilissimo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.