Jocul gratuit al saptamanii (iOS): Real Steel, un joc de bataie cu roboti

Ca la fiecare final de saptamana, in App Store a aparut un joc gratuit nou, de aceasta data fiind vorba despre Real Steel. Inspirat de filmul cu acelasi nume, in care Hugh Jackman antreneaza roboti care boxeaza, acest titlu este un brawler si este disponibil gratuit AICI.

real steel joc gratuit ios 1

Titlul a atins peste 10 milioane de downloaduri si implica roboti de cateva tone care boxeaza si pot fi upgradati. Puteti alege dintre 33 de creaturi metalice de acest gen si vor fi inclusi chiar si campionii din filmul Dreamworks, precum Atom sau Zeus. Modurile de lupta includ Tag Team, Challenges, Tournament, Survival si aveti si Free Sparring pentru a va antrena. 8 roboti in editii speciale pot fi deblocati odata cu terminarea fiecarui mod de joc.

real steel joc gratuit ios 2

Exista si un mod Tag Team cu lupte de 3 versus 3, iar gamerii au posibilitatea de a construi roboti customizati, folosind functia Build your own robot. Retineti ca jocul are 3 ani vechime, deci nu va asteptati la o grafica extrem de aratoasa. El vine de la Jump Games si este un fighting game destul de distractiv pe mobil. Controlul implica un pad directional virtual in stanga ecranului si 4 butoane de actiune in dreapta, pentru pumn dreapta si stanga, blocaj si miscare speciala.

Exista si combo-uri si aveti un power bar care e vital in realizarea de lovituri eficiente. La finalul luptei exista si un soi de “fatalitate”, iar butonul special move devine RIP.

real steel joc gratuit ios 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.