Boom! Battlefield 4 ajunge pe iOS, deocamdata sub forma de demostratie

Sunt intrebat foarte des cand va ajunge GTA 4 pe mobil si tableta, dar iata ca un alt joc cu grafica high end i-a luat-o inainte. E vorba despre Battlefield 4, care ar fi ajuns pe iOS… partial si doar sub forma de demo pentru anumite zone din joc.

battlefield 4 pe ios

Dezvoltatorul suedez DICE a anuntat in aceasta saptamana ca anumite parti din Battlefield 4, joc lansate in 2013 ruleaza pe iOS folosind Frosbite Engine. Dupa experimentul nereusit numit Bioshock 1 pe iOS, suntem circumspecti cand auzim de astfel de realizari. Engine-ul Frostbite a fost deja folosit si intr-un demo al lui Plants vs Zombies Garden Warfare, testat pe iPad Air cu ceva vreme in urma. Ramane de vazut cum se va descurca un iPad de noua generatie cu toate sursele mobile de iluminare si distrugerea mediului din jur.

Gamerii ar avea si pretentii cu privire la gameplay online, deci vor trebui randati numerosi jucatori in acelasi timp pe o harta, lucru greu si pentru un PC midrange, dar pentru o tableta… Va trebui micsorat totusi numarul de obiecte de pe ecran si complexitatea lor sau sacrificata putin calitatea grafica pentru a face fata cerintelor grafice. API-ul grafic Metal a adus modificari pozitive in aceasta zona, usurand munca dezvoltatorilor.

Nu va asteptati la o lansare prea curand, totusi deoarece suntem in stadiul de tech demo.

via Gamespot

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.