Acum poti juca un Flappy Bird cu avioane de hartie in zona de widgeturi a lui iOS 8

Zilele trecute ma amuzam descoperind ca Android 5.0 Lollipop include ca easter egg un joc in stil Flappy Bird si iata ca avem acum o functie similara si pe iOS 8. Astfel, jocul Overglide poate fi jucat direct din zona de notificari din iOS 8, unde gasim si widgeturile.

   overglide 1

Pentru cei nefamiliarizati cu iOS 8, el aduce si widgeturi in zona Today, care include acum si acest joc. Practic va puteti juca cu un avion de hartie intr-o mica zona a ecranului in vreme ce priviti notificari. Partea si mai buna e ca nici macar nu e nevoie sa deblocati ecranul terminalului pentru a va juca, zona dropdown fiind activabila si cu ecranul blocat. E foarte posibil ca jocul sa fie scos din App Store atunci cand Apple isi va da seama si ce functie ascunsa are, totusi.

Apple a facut ceva de genul si cu o aplicatie calculator care se integra ca widget, deci grabiti-va cu downloadul! Gasiti aplicatia AICI si ea costa 1 dolar. Jocul ocupa sub 1 MB, iar tot ce trebuie sa faceti este sa folositi obisnuitul gest swipe down si apoi sa apasati pe ecran pentru a ridica avionul de hartie. Jocul e tot unul in stil Flappy Bird, cu obstacole minimaliste. Puteti si customiza fundalul si aveti chiar si integrare Game Center si partajare de scoruri pe Twitter si Facebook.

via Gizmodo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.