Simulatorul de vanatoare de oameni gay “Ass Hunter” scos din Play Store… cam tarziu

Ce e socant e nu faptul ca multa lume descarca aplicatii care “incarca bateria” sau “ofera raze X”, ci ca Google a permis existenta unui joc anti gay in Play Store. Aparent un titlu numit “Ass Hunter” s-a strecurat printre aplicatiile Google.

asshunter joc gay android interzis

Jocul exista deja de ani buni, dar recent a ajuns cumva si in Play Store. Inca un motiv sa alegem iOS in loc de Android, daca ne intreaba cineva: lipsa de malware din Store si de aplicatii… ciudate. In fine, se pare ca Ass Hunter a fost descarcat de peste 10.000 de ori pana sa fie scos de pe Internet si ar putea foarte usor sa inceapa un proces in curand, daca cineva se simte lezat de joc.

Si nici macar nu e vorba de o greseala, deoarece descrierea jocului afirma clar ca “misiunea este sa omori cat mai multi gay pentru a ajunge la urmatorul nivel”. Intregul Twitter a fost revoltat de disponibilitatea acestui titlu, mai ales ca Google are politici stricte despre ura contra minoritatilor, fie ele sexuale, etnice sau religioase. Totusi, the big G are si marea problema ca nu analizeaza aplicatiile inainte sa le publice in Play Store…

via kfor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.