Super jocul Valiant Hearts e acum la reducere: de la 5.5 dolari la 2 dolari

Pentru ca ne apropiem de finalul acestui an, e logic sa incepem sa ne gandim la titlul de “jocul anului”, iar Valiant Hearts the Great War e un candidat solid. Aflati din recenzia sa de ce, iar azi descoperiti ca acest titlu e acum la reducere, scazand de la 5.5 dolari al 2 dolari, in cadrul a ceea ce pare a fi un Black Friday pentru jocuri iOS.

valiant hearts reducere joc ios

Il puteti descarca de AICI pe iOS, cu mentiunea ca reducerea se aplica doar primului episod, in vreme ce restul de episoare costa in continuare 4 dolari bucata. Valiant Hearts este un graphic novel side scrolling, cu elemente de puzzle si o atmosfera si poveste geniala. Realizat de catre Ubisoft, jocul spune povestea mai putin discutatului prim razboi mondial si va pune in pielea unor personaje carismatice.

Vom controla un caine simpatic, care trage de manete si ne aduce bastoane de dinamita si il avem si pe Freddy, un soldat american nervos si care intra mereu in necazuri. Vom fugari un baron german intr-un zeppelin si vom avea curse contra bombelor pe muzica clasica frantuzeasca. Genial joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.